Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: E515

Cursus Frans opfris

Cursus Frans opfris
Cursuscode: E515

(i.s.m. Bibliotheek Emmen)

Veert u op bij de klanken van een Frans chanson, kunt u ook zo wegdromen bij de vele schoonheden die Parijs te bieden heeft, of strelen de quiche lorraine, ratatouille, vin et fromages uw smaakpapillen? Dan is deze cursus van 10 lessen echt iets voor u. De nadruk ligt op het converseren, luisteren en lezen. Themagewijs wordt ook de grammatica behandeld en de woordenschat uitgebreid.

Deze cursus is zowel geschikt voor hen die al eerder een soortgelijke cursus hebben gevolgd als voor mensen bij wie het Frans ergens in het hoofd zit, maar wel wat opfris kunnen gebruiken.

Vrijdag 23 oktober 2020
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 140,00
Dhr. A.G. (André) Degen

Cursusmateriaal wordt verzorgd door de docent;
Eventuele kosten te voldoen aan de docent.

10:00 - 12:00
Locatie: Bibliotheek Emmen (klik hier voor de adresgegevens)
A.G. (André) Degen
A.G. (André) Degen
André Degen studeerde Franse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Al vroeg kwam hij in contact met de Franse taal en cultuur, want vanaf zijn jongste jaren namen zijn ouders hem elke zomervakantie mee naar Frankrijk. Na zijn studie heeft André diverse functies in het bedrijfsleven gehad, waarbij steeds de kennis van de Franse taal belangrijk was. Later begon het lesgeven hem te trekken en naast anderhalf jaar docentschap aan de Hanzehogeschool Groningen heeft hij vijf jaar lang, met veel enthousiasme, cursussen Frans op allerlei niveaus gegeven aan de Volksuniversiteit Groningen.